BEHANDELING

 

 

††††††††††† Creativiteit, intuÔtie, integriteit, vertrouwen schenken is verweven in mijn basishouding als hulpverlener om samen met gedegen kennis de cliŽnt bij te staan, te steunen en weer op weg te helpen. Ik werk holistisch. Dit staat voor bekijken naar de mens in zijn geheel, de harmonie tussen de mens en zijn leefomgeving. Zowel geestelijk als lichamelijk. De Traditionele Chinese Geneeskunst is al duizenden jaren toegepast, bewezen en mensvriendelijk. Verder heb ik diverse technieken en methodieken tot mijn beschikking die een krachtige aanvulling zijn op de acupunctuurbehandeling.

††††††††††† Voor meer algemene informatie omtrent Traditional Chinese Medicine. : acupunctuur, fytotherapie en tuina massage wil ik u verwijzen naar de sites van collegae op het internet. †††††

 

††††††††††† Het lichaam kent van nature een energetische flow en die zal in zijn natuur herstelt moeten worden wanneer deze door blokkades of energietekort onvoldoende is en tot onbalans en ziektebeelden kan leiden. Mijn behandeling is altijd aangepast op de actuele lichamelijke conditie en daardoor zelden het zelfde. Schaars gekleed, gelegen onder een badlaken wordt het lichaam nagelopen op blokkades. De aanraking met mijn handen en de bijbehorende behandeling zorgen er voor dat de blokkades en opgeslagen afvalstoffen vrijgemaakt en afgevoerd kunnen worden. Volgens het principe van de keizers en de aristocraten uit het oude China wordt minimaal een maandelijkse controle en behandeling geadviseerd als u preventief wilt werken.