teddybear_redribbon_256ONVERVULDE KINDERWENS ?

Mijn fysieke onvermogen tot het krijgen van kinderen is de uitdaging geweest om tot op de bodem (letterlijk en figuurlijk) uit te zoeken hoe de natuurlijke gang van zaken van de menstruatie en het vermogen om zwanger te raken zou behoren te verlopen. Tevens is het voor een vrouw de basis, het fundament van ons zijn. Als de menstruatie vlekkeloos is dan is er een goede basis. (en dan ook echt niets op aan te merken is, hoe klein ook!!)

In 2007 werd mij door de jonge moeder verteld dat zij het aan mij te danken had dat ze nu een prachtige baby had kunnen krijgen. Inmiddels heb ik de kinderwens vele malen in vervulling kunnen laten gaan en geven alle moeders mij toestemming om er melding van te maken dat het dankzij mijn hulp was. Ik geef 90% kans van slagen als  de officiŽle medische wegen bewandeld zijn en geen duidelijke aanwijsbare oorzaken gevonden zijn die aangeven dat een zwangerschap uitgesloten is, en volgens de traditionele chinese geneeskunde alle punten waar aan voldaan moeten zijn zodat een juiste basis (de baarmoeder is een nestje) is gecreŽerd.

46 ZWANGERSCHAPPEN ( 2004 - 2019)

van de 51 verzoeken en (6 in voorbereiding)

Mijn focus ligt op het herstellen tot de gezonde status van de baarmoeder die door goedbedoelde baarmoederoperaties bij endometriose, cysteverwijdering, verklevingen, abortus behandelingen, seksueel misbruik en nog veel meer aanverwante oorzaken sporen hebben nagelaten die leiden tot een verdikking op het sacrum onder aan de rug. Ook kan het weefsel vanaf het sacrum uitlopend naar de heupen toe sponzig en zacht aanvoelen. Dit geeft aan dat er te weinig activiteit is in het onderlichaam en op de lange termijn voor klachten gaat zorgen. Ook zijn er vrouwen die voelen dat er in het onderlichaam geen stroming meer is, het koud aanvoelt en/of ook sexueel diepe veranderingen voelen die niet ten goede zijn. Onderaan treft u dezelfde checklist als genoemd bij de vrouwenkwalen die over een normaal lopende menstruatie gaat en de basis vormt van ons Vrouw zijn.

 

Het vrouwelijke principe is de draagkracht achter het leven. De aangeboren sensitiviteit die het vrouwelijke principe van nature kent creŽert een warm, liefdevol, geborgen, beschermend, troostend, koesterend of te wel samengevat een harmonieuze omgeving. Basisvoorwaarden voor een creŽren, iets tot leven brengen, omstandigheden, woon Ėwerkgelegenheid, jezelf. De kunst van liefde toevoegen in het leven aan een gerecht, een bloemstuk, werk, eigenlijk gewoon aan alles is het geheim van de vrouw!             

Om deze vrouwelijke sensitiviteit te kunnen behouden zal er aandacht geschonken moeten worden aan een harmonieuze leefomgeving die voedt en ondersteunt. Zelf kunnen voldoen aan basis leefbehoeftes op diverse niveauís zoals de basisbehoeftes eten/slapen op fysiek niveau maar ook op geestelijk niveau het genieten van een wandeling, een bad, het innerlijke voeden. Daar waar je hart blij van wordt. Want deze sensitiviteit is terug te vinden op hartsniveau. Het hart zorgt ook voor de bloedsomloop.

2 minuten checklist:

Checklist mijn lichaam is van mij

Voorkeur antwoorden:

De menstruatie periode zoals die zou mogen zijn:

Ja antwoorden

De menstruatie cyclus duurt  28 dagen

Ja

De totale duur van de menstruatie is 5 dagen?

Ja

Het bloedverlies is matig?

Ja

De kleur van het bloed is helder rood?

Ja

Het bloed is alleen maar bloed en heeft geen klontertjes?

Ja

Is er sprake van een wens zwanger te willen worden nu/later?

Ja

 

 

 

Nee antwoorden

PMS, emotionele gevoeligheid voor/tijdens de menstruatie?

Nee

Hitte gevoelens?

Nee

Kouwelijk voelen ervoor of erna?

Nee

Hoofdpijn ervoor/tijdens/erna?

Nee

Gevoelige/pijnlijke borsten ervoor tijdens of erna?

Nee

Gevoelige/pijnlijke buik ervoor tijdens of erna?

Nee

Gevoelige/pijnlijke onderrug ervoor tijdens of erna?

Nee

Is er sprake van vaginale afscheiding

Nee

Is er sprake van vaginale infectie(s)

Nee

Is er sprake van onvruchtbaarheid?

Nee

Is er sprake van verkleving(en) in de eileiders?

Nee

Is er sprake van cyste(s)?

Nee

Is er sprake van operatie(s) in de baarmoeder?

Nee